Site icon Radio Prijepolje

Krajem januara premijera filma “Blizanci” Borka Brajovića

Snimanje dugometražnog igranog filma „Blizanci“ koji kao reditelj, scenarista i producent, ali i kostimograf potpisuje Borko Brajović je završeno i trenutno se radi na montaži.

Film je rađen u produkciji kuće Feniks Film iz Prijepolja.


Kratak sažetak radnje:

„Početak filma smešten je u Jagodinu 1997. godine gde se odigrava organizovana krađa i preprodaja beba iz porodilišta u kome deluje mreža kriminalnih doktora i babica. Kroz film pratimo splet okolnosti u kojem dečak nakon 20 godina a igrom slučaja upoznaje osobu za koju ni ne sluti kakva ih je sudbina spojila ; ta će ih igra dovesti do neverovatnog zapleta i raspleta nekih nerazjašnjenih događaja.“

Premijera filma očekuje se krajem januara, najpre u Beogradu a potom i u Prijepolju.


Reditelj, scenarista, producent i kostimograf je Borko Brajović.


Direktor fotografije i montažer je Zoran Zuković, za ton u filmu su zadužene Ines Cetenji i Teodora Arsovska.

Uloge tumače: Ratko Cvetinović, Lazar Cvetinović, Nevena Grujić, Teodora Grujić, Predrag Vasović, Borko Brajović – Mračni, Saša Bijelić, kao i Jugoslava Drašković, Dušan Džakić…

BLIZANCI

Ovaj film je sniman na lokacijama u Prijepolju, Novoj Varoši, Priboju, na Zlatiboru, u Brodarevu, Jagodini, Kragujevcu, Beogradu, Novom Pazaru, Rumi, Podgorici, Sutomoru i Budvi.

Grupa Legende snimila je pesmu “Ti nisi tu” koja je radjena prema romanu “Blizanci”. Kadrovi iz filma biće koriščeni za spot a premijera će biti na RTS-u.



Exit mobile version