Gledajte više od 2500 TV kanala sa bilo kog uređaja ma gde bili

0

HomeTvPro Iptv svojim korisnicima pruža mogućnost da gledaju najbolje EXYU i svetske TV kanale na televizoru, računaru, pametnom telefonu, tabletu i na Smart TV-u, bez satelitske antene, bez skupe pretplate za kablovsku televiziju.

Samo uz internet konekciju možete pratiti preko 2500 domaćih i stranih kanala visoke rezolucije koji ispunjavaju najviše standarde.

U ponudi imaju nacionalne, internacionalne, dokumentarne, filmske, sportske, muzičke, dečije kanale, filmove za odrasle. Tu je i bogata videoteka sa više od 20.000 kultnih i najnovijih filmova, crtanih, kao i dokumentarnih filmova i serija sa redovnim ažuriranjem i ubacivanjem novih naslova.

Gledajte omiljene TV kanale putem vaših mobilnih telefona, tableta, računara, smart TV-a uz mogućnost vraćanja kanala pet dana unazad!


U sklopu liste kanala, bez ikakve dodatne novčane nadoknade, dobijate najbolje filmske, sportske i dokumentarne premijum pakete.

Svi paketi uključuju probni period od 48h i korisničku podršku u svakom trenutku.

Iz HomeTvPro Iptv-a poručuju, kod nas nema ugovorne obveze i uslugu možete prestati koristiti kada želite. Ukoliko samo privremeno želite ugasiti uslugu, javite nam se.

Većina TV kanala su u HD kvalitetu što Vam omogućava veću jasnoću zvuka, a time i prirodniji prijenos slike. Ostali kanali su u standardng kvaliteta što zadovoljava svakog korisnika.

Gde god da se nalazite, HomeTVPro IPTV vam je uvek dostupna!

Postanite naš korisnik još danas NARUČI svoj omiljeni paket!

Više informacija potražite i putem vibera ili wa broj: +387 66 09 27 37.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.