Site icon Radio Prijepolje

Kazne za seks u Mileševi i skrivenim mestima ka Bistrici – 20.000 dinara!

Srpska policija uskoro kreće u lov na ljubavne parove i švalere koji imaju seks na javnom mestu. Svi oni koji budu uhvaćeni na delu platiće kaznu od minimalnih 5.000 pa do maksimalnih 150.000 dinara, u zavisnosti od toga koliko svojim vođenjem ljubavi remete javni red i mir.


Primera radi, ko bude uhvaćen da vodi ljubav u kolima na parkingu, platiće do 20.000 dinara, a ko one stvari radi na ulici, naočigled prolaznika, mogao bi da bude kažnjen čak 150.000 dinara.

Prijave će se pisati i parovima koji suviše glasno vode ljubav u sopstvenom stanu, a kazne za taj prekršaj iznosiće od 5.000 do 10.000 dinara.


Ukoliko imate naviku da u gluvo doba noći posećujete mirna, slabo naseljena mesta u Mileševi, kod sale u Ivanju ili na delu puta ka Bistrici sa svojim partnerkama ili partnerima, otvorite “četvore oči”, jer seks u kolima može da vas košta 20.000 dinara ili mesec dana zatvora, koliko iznose kazne za remećenje javnog reda i mira!

Interesantno da se u strastvenim švalereskim aktivnostima sa partnerkama ali i sa partnerima na pomenutim mestima mogu sresti i ugledni prijepoljci iz svih branši. Od političara, doktora, frizera, policajaca, preko pijačnih prodavaca, muzičara do verskih predstavnika.


Ukoliko vas uhvate na delu, recimo u autu, tu je kazna manja i kreće se do 20.000 dinara. Sa druge strane, ako to radite pred drugima, u parku ili nasred ulice, moguća je kazna i do 150.000 dinara.


Ove sankcije već postoje u zakonu, ali od sada će se mnogo rigoroznije primenjivati i neće više biti gledanja kroz prste.

Exit mobile version