Kazne za seks u Mileševi i skrivenim mestima ka Bistrici – 20.000 dinara!

1

Srpska policija uskoro kreće u lov na ljubavne parove i švalere koji imaju seks na javnom mestu. Svi oni koji budu uhvaćeni na delu platiće kaznu od minimalnih 5.000 pa do maksimalnih 150.000 dinara, u zavisnosti od toga koliko svojim vođenjem ljubavi remete javni red i mir.


Primera radi, ko bude uhvaćen da vodi ljubav u kolima na parkingu, platiće do 20.000 dinara, a ko one stvari radi na ulici, naočigled prolaznika, mogao bi da bude kažnjen čak 150.000 dinara.

Prijave će se pisati i parovima koji suviše glasno vode ljubav u sopstvenom stanu, a kazne za taj prekršaj iznosiće od 5.000 do 10.000 dinara.


Ukoliko imate naviku da u gluvo doba noći posećujete mirna, slabo naseljena mesta u Mileševi, kod sale u Ivanju ili na delu puta ka Bistrici sa svojim partnerkama ili partnerima, otvorite “četvore oči”, jer seks u kolima može da vas košta 20.000 dinara ili mesec dana zatvora, koliko iznose kazne za remećenje javnog reda i mira!

Interesantno da se u strastvenim švalereskim aktivnostima sa partnerkama ali i sa partnerima na pomenutim mestima mogu sresti i ugledni prijepoljci iz svih branši. Od političara, doktora, frizera, policajaca, preko pijačnih prodavaca, muzičara do verskih predstavnika.


Ukoliko vas uhvate na delu, recimo u autu, tu je kazna manja i kreće se do 20.000 dinara. Sa druge strane, ako to radite pred drugima, u parku ili nasred ulice, moguća je kazna i do 150.000 dinara.


Ove sankcije već postoje u zakonu, ali od sada će se mnogo rigoroznije primenjivati i neće više biti gledanja kroz prste.

1 KOMENTAR

  1. Da nece vazduh i lebac da nam uzmu kad jedemo sendvic na ulici il burek ,pljeskavicu i td. Mozda to uvedu dok neko nekog neotegne pa nece zaliti ni robiju.Ne jure pedere bre nek puste normalan narod da uziva sta koga briga tudji zivot nek gledaju svoj zivot Nek oni hvataju kriminalce ,nek ostave veseli narod da se razmnozava i nako izumresmo kao nacija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.