EPS moli za pomoć pri očitavanju brojila

0

Elektroprivreda Srbije (EPS) objavila je danas će u toku vanrednog stanja, zbog epidemije korona virusa, uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite, ali apeluje na potrošače da, zaključno sa 1. aprilom, očitaju stanje na svom mernom uređaju.

Očitano stanje na brojilu i datum očitavanja bi trebalo da potom istaknu na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte, kako bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje gradana.

Kupci narednih dana mogu da jave stanje s brojila i pozivom na broj telefona odštampan na računu ili putem maila slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mail adrese prema lokaciji brojila.

Adrese za distributivna područja su:područje Beograda je info.centar@epsdistribucija.rs, za područje Vojvodine prijavastanja.ev@eps.rs, za područje Кraljeva prijavastanja.kv@eps.rs, za područje Kragujevca prijava.stanja.kg@eps.rs i za područje Niša stanja.jugoistok@eps.rs.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.