Site icon Radio Prijepolje

Nastavljeni radovi na izgradnji kružnog toka na Kolovratu

Neimari užičkih “Puteva” nastavili su radove, obustavljene prošle godine, na izgradnji kružnog toka na Kolovratu. Tokom naredna dva meseca biće završena rekonstrukcija mosta, preko reke Seljašnice i put koji vodi ka Robnoj kući i Trgu Dimitrija Tucovića.

Zavšetak kompletne investicije, čijim projektom je pored uređenja mosta i saobraćajnice prema centru Kolovrata, predviđeno da se rekonstruišu pristupne ulice Ljubiše Miodragovića i Krajiških brigada prema Seljašnici, planiran je za narednu godinu.

Prema rečima Suade Šantić, rukovodioca radova u AD “Putevi” Užice u ovoj godini biće završena rekonstrukcija mosta i krak puta koji vodi ka centru Kolovrata, dok bi kompletna investicija trebalo da bude okončana u idućoj godini.

Inače, investitor je Javno preduzeće “Putevi Srbije“, izvođenje radova, u vrednosti od oko 42 milona dinara, povereni su  firmi “Putevi“ iz Užica. Izvođač se prvobitno obavezao da u roku od šest meseci, kroz više faza, završi posao. Međutim, zbog nerešenih imovinsko pravnih odnosa, za koje je nadležna lokalna samouprava da reši, izvođenje radova na izgradnji kružnog toka u naselju Kolovrat obustavljeno je prošle godine.

Izvor: PP Media

Exit mobile version