Nastavljeni radovi na izgradnji kružnog toka na Kolovratu

0

Neimari užičkih “Puteva” nastavili su radove, obustavljene prošle godine, na izgradnji kružnog toka na Kolovratu. Tokom naredna dva meseca biće završena rekonstrukcija mosta, preko reke Seljašnice i put koji vodi ka Robnoj kući i Trgu Dimitrija Tucovića.

Zavšetak kompletne investicije, čijim projektom je pored uređenja mosta i saobraćajnice prema centru Kolovrata, predviđeno da se rekonstruišu pristupne ulice Ljubiše Miodragovića i Krajiških brigada prema Seljašnici, planiran je za narednu godinu.

Prema rečima Suade Šantić, rukovodioca radova u AD “Putevi” Užice u ovoj godini biće završena rekonstrukcija mosta i krak puta koji vodi ka centru Kolovrata, dok bi kompletna investicija trebalo da bude okončana u idućoj godini.

Inače, investitor je Javno preduzeće “Putevi Srbije“, izvođenje radova, u vrednosti od oko 42 milona dinara, povereni su  firmi “Putevi“ iz Užica. Izvođač se prvobitno obavezao da u roku od šest meseci, kroz više faza, završi posao. Međutim, zbog nerešenih imovinsko pravnih odnosa, za koje je nadležna lokalna samouprava da reši, izvođenje radova na izgradnji kružnog toka u naselju Kolovrat obustavljeno je prošle godine.

Izvor: PP Media

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.