Site icon Radio Prijepolje

Besplatni kursevi engleskog jezika – Bell+online

Ako mislite da bi Vam znanje engleskog jezika pomoglo da pronađete odgovarajući posao, upišite se na besplatne tečajeve engleskog jezika za odrasle BELL+ online.

BELL+  je besplatni jednosemestralni program početnih kurseva engleskog jezika namenjen polaznicima starijim od 18 godina u cilju unapređenja kvalifikacija neophodnih na savremenom tržištu rada.

Tokom prolećnog semestra, zbog pandemije korona virusa, časovi u trajanju od po 90 minuta (dva puta nedeljno), održavaće se u onlajn režimu. Onlajn nastava je ujedno i prilika da kurseve pohađa veći broj građana iz cele Srbije.

Program BELL+ vode stručni nastavnici, alumni programa američke vlade, obučeni za držanje nastave američkog tipa u čijem su fokusu aktivno učestvovanje polaznika, interaktivno učenje i komunikacija.

Pored osnova engleskog jezika, polaznici će naučiti da sastave CV na engleskom jeziku, da se predstave budućem poslodavcu a ujedno će imati priliku i da se bolje upoznaju sa američkom kulturom i vrednostima američkog društva.

Program BELL+ pod pokroviteljstvom Ambasade SAD u Srbiji i u saradnji sa Američkim kutkom organizuje Američki savet.

Elektronsku prijavu možete popuniti na linku:

https://ais.americancouncils.org/bellplus

Rok za prijave je 24. januar 2021!

Exit mobile version