Besplatni kursevi engleskog jezika – Bell+online

0

Ako mislite da bi Vam znanje engleskog jezika pomoglo da pronađete odgovarajući posao, upišite se na besplatne tečajeve engleskog jezika za odrasle BELL+ online.

BELL+  je besplatni jednosemestralni program početnih kurseva engleskog jezika namenjen polaznicima starijim od 18 godina u cilju unapređenja kvalifikacija neophodnih na savremenom tržištu rada.

Tokom prolećnog semestra, zbog pandemije korona virusa, časovi u trajanju od po 90 minuta (dva puta nedeljno), održavaće se u onlajn režimu. Onlajn nastava je ujedno i prilika da kurseve pohađa veći broj građana iz cele Srbije.

Program BELL+ vode stručni nastavnici, alumni programa američke vlade, obučeni za držanje nastave američkog tipa u čijem su fokusu aktivno učestvovanje polaznika, interaktivno učenje i komunikacija.

Pored osnova engleskog jezika, polaznici će naučiti da sastave CV na engleskom jeziku, da se predstave budućem poslodavcu a ujedno će imati priliku i da se bolje upoznaju sa američkom kulturom i vrednostima američkog društva.

Program BELL+ pod pokroviteljstvom Ambasade SAD u Srbiji i u saradnji sa Američkim kutkom organizuje Američki savet.

Elektronsku prijavu možete popuniti na linku:

https://ais.americancouncils.org/bellplus

Rok za prijave je 24. januar 2021!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.