Site icon Radio Prijepolje

Dom kulture zdravstvenim radnicima poklanja besplatne ulaznice za predstave

Prijepoljski Dom kulture, zdravstvenim radnicima poklanja besplatne ulaznice za prve reprize predstava “Hanibal podzemni” koja će biti na repertoaru u ponedeljak 11. aprila od 20 časova, i “Kako su postale ružne reči”, koja će biti izvedena u četvrtak 15. aprila od 12 sati.

Kao čin poštovanja prema radu i požrtvovanosti zdravstvenih radnika, u borbi da sačuvaju ljudske živote, te da na najbolji mogući način upravljaju pandemijom u teškim uslovima, rukovodstvo Doma kulture zatražilo je od prijepoljske Opšte bolnice i Doma zdravlja spisak zaineresovanih zdravstvenih radnika koji nameravaju da gledaju predstave, kako bi na taj način mogli da preuzmu besplatne karte za prve reprize predstava ‘’Hanibal podzemni’’ i ‘’Kako su postale ružne reči’’ .

– Ove dve reprize pozorišnih predstava poklanjamo svim zdravstvenim radnicima opštine Prijepolje kao jedan vid poštovanja i velike zahvalnosti za sve što čine za nas u ovom vremenu pandemije – kaže direktorka Doma kulture u Prijepolju, Admira Mostarac.

Izvor: PP Media

Exit mobile version