Dom kulture zdravstvenim radnicima poklanja besplatne ulaznice za predstave

0

Prijepoljski Dom kulture, zdravstvenim radnicima poklanja besplatne ulaznice za prve reprize predstava “Hanibal podzemni” koja će biti na repertoaru u ponedeljak 11. aprila od 20 časova, i “Kako su postale ružne reči”, koja će biti izvedena u četvrtak 15. aprila od 12 sati.

Kao čin poštovanja prema radu i požrtvovanosti zdravstvenih radnika, u borbi da sačuvaju ljudske živote, te da na najbolji mogući način upravljaju pandemijom u teškim uslovima, rukovodstvo Doma kulture zatražilo je od prijepoljske Opšte bolnice i Doma zdravlja spisak zaineresovanih zdravstvenih radnika koji nameravaju da gledaju predstave, kako bi na taj način mogli da preuzmu besplatne karte za prve reprize predstava ‘’Hanibal podzemni’’ i ‘’Kako su postale ružne reči’’ .

– Ove dve reprize pozorišnih predstava poklanjamo svim zdravstvenim radnicima opštine Prijepolje kao jedan vid poštovanja i velike zahvalnosti za sve što čine za nas u ovom vremenu pandemije – kaže direktorka Doma kulture u Prijepolju, Admira Mostarac.

Izvor: PP Media

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.