Site icon Radio Prijepolje

Od 29. aprila salon Forma Ideale i u Prijepolju

Kompanija Forma Ideale, najveći srpski proizvođač nameštaja i lider u ovoj industriji za područje jugoistočne Evrope, otvoriće 29.04.2021. svoj prvi salon u Prijepolju, a 40-ti u maloprodajnoj mreži.

Salon će biti otvoren u ulici Izeta Čavića broj 12.

U novom izložbeno–prodajnom prostoru Forma Ideale, koji se prostire na oko 430 m2 posetiocima će biti predstavljen deo širokog asortimana pločastog i tapaciranog nameštaja Forma Ideale, kao i deo partnerskog programa.

Celokupna ponuda dostupna je uz aktuelne akcijske popuste, a za kupce i predstavnike medija pripremili su i vredne poklone.

U novom izložbeno–prodajnom prostoru Forma Ideale, koji se prostire na 430 m2 posetiocima će biti predstavljen deo širokog asortimana pločastog i tapaciranog nameštaja Forma Ideale, deo partnerskog programa, kao i dekoracija.

Celokupna ponuda dostupna je uz aktuelne akcijske popuste i brojne povoljnosti pri kupovini, od kojih su najznačajnije odloženo plaćanje čekovima građana i korisnika PIO fonda-do 12 meseci, kupovina preko administrativne zabrane i kreditnim karticama Banke Intesa do 24 meseca, bez kamate.  

O kompaniji 

Forma Ideale je lider u proizvodnji i prodaji pločastog nameštaja u Srbiji i regionu. Razvojni put rastućeg preduzeća rezultat je dobre organizacije, pažljivog planiranja i konstantnog i detaljnog proučavanja zahteva  tržišta i odgovaranja na njih. 

Forma Ideale se danas svrstava u rang velikih preduzeća, sa preko 1.700 zaposlenih. Proizvodnja se realizuje u dva proizvodna pogona, u Kragujevcu i Majdanpeku, uz primenu najsavremenijih tehnoloških procesa, a proizvodno-skladišni prostor se prostire na približno 70.000 m2. 

Osamdeset odsto proizvodnje namenjeno je izvozu, koji se realizuje na 4 kontinenta u preko 60 zemalja, a čini 21% ukupno izvezenog nameštaja iz Srbije.

Maloprodajna mreža salona Forma Ideale je najveća ove vrste u Srbiji i broji 40 salona, u 35 gradova.

Inventivan nastup na tržištu, stalna edukacija stručnog kadra, kvalitet ponude i atraktivne cene, ali i odgovoran odnos prema zajednici i okruženju  izgradili su prepoznatljiv imidž kompanije, Forma Ideale nije samo kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom, već je i jedna od vodećih društveno odgovornih kompanija u Srbiji, koja svake godine sve veći procenat profita opredeljuje za tu namenu, brojeći preko 300 donatorskih aktivnosti do sada. 

Exit mobile version