Od 29. aprila salon Forma Ideale i u Prijepolju

0

Kompanija Forma Ideale, najveći srpski proizvođač nameštaja i lider u ovoj industriji za područje jugoistočne Evrope, otvoriće 29.04.2021. svoj prvi salon u Prijepolju, a 40-ti u maloprodajnoj mreži.

Salon će biti otvoren u ulici Izeta Čavića broj 12.

U novom izložbeno–prodajnom prostoru Forma Ideale, koji se prostire na oko 430 m2 posetiocima će biti predstavljen deo širokog asortimana pločastog i tapaciranog nameštaja Forma Ideale, kao i deo partnerskog programa.

Celokupna ponuda dostupna je uz aktuelne akcijske popuste, a za kupce i predstavnike medija pripremili su i vredne poklone.

U novom izložbeno–prodajnom prostoru Forma Ideale, koji se prostire na 430 m2 posetiocima će biti predstavljen deo širokog asortimana pločastog i tapaciranog nameštaja Forma Ideale, deo partnerskog programa, kao i dekoracija.

Celokupna ponuda dostupna je uz aktuelne akcijske popuste i brojne povoljnosti pri kupovini, od kojih su najznačajnije odloženo plaćanje čekovima građana i korisnika PIO fonda-do 12 meseci, kupovina preko administrativne zabrane i kreditnim karticama Banke Intesa do 24 meseca, bez kamate.  

O kompaniji 

Forma Ideale je lider u proizvodnji i prodaji pločastog nameštaja u Srbiji i regionu. Razvojni put rastućeg preduzeća rezultat je dobre organizacije, pažljivog planiranja i konstantnog i detaljnog proučavanja zahteva  tržišta i odgovaranja na njih. 

Forma Ideale se danas svrstava u rang velikih preduzeća, sa preko 1.700 zaposlenih. Proizvodnja se realizuje u dva proizvodna pogona, u Kragujevcu i Majdanpeku, uz primenu najsavremenijih tehnoloških procesa, a proizvodno-skladišni prostor se prostire na približno 70.000 m2. 

Osamdeset odsto proizvodnje namenjeno je izvozu, koji se realizuje na 4 kontinenta u preko 60 zemalja, a čini 21% ukupno izvezenog nameštaja iz Srbije.

Maloprodajna mreža salona Forma Ideale je najveća ove vrste u Srbiji i broji 40 salona, u 35 gradova.

Inventivan nastup na tržištu, stalna edukacija stručnog kadra, kvalitet ponude i atraktivne cene, ali i odgovoran odnos prema zajednici i okruženju  izgradili su prepoznatljiv imidž kompanije, Forma Ideale nije samo kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom, već je i jedna od vodećih društveno odgovornih kompanija u Srbiji, koja svake godine sve veći procenat profita opredeljuje za tu namenu, brojeći preko 300 donatorskih aktivnosti do sada. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.