Site icon Radio Prijepolje

Maxi i Lidl stižu u Prijepolje

Bez prave konkurencije nema efikasnog tržišta zbog čega je dolazak diskontnih lanaca Maxi i Lidl u Prijepolje veoma bitan za sve građane.

Dolaskom belgijskog Delhaisa (Maxi) koji će biti u prostoriajma bivšeg Irisa i nemačkog Lidla, čija će zgrada biti napravljena na drugoj obali Lima ka železničkoj stanici.

Otvaranje Maxija i Lidla u Prijepolju trebalo bi da privuče i druge investitore da otvore svoja predstavništa u našem gradu. Ove dve kompanije otvoriće dosta novih radnih mesta, kao i veću konkurenciju, koja će svim potrošačima u Prijepolju doneti povoljnije cene u maloprodajama.

Opština prijepolje će iduće godine najviše novca opredeljenog za investicije uložiti u širenje putne infrastrukture na “drugoj obali Lima”, prema naselju Hašimbegovića poljle u pravcu Zaluga.

– Imamo velike planove u sledećoj godini, uz pomoć Vlade Srbije želimo da širimo naš grad na drugu stranu obale Lima. Dugo vremena u Hašimbegovića polju je bila stopirana gradnja. Želimo to da promenimo, imamo obećanje dato Lidlu da ćemo izgraditi infrastrukturu prema naselju Zalug – kazao je predsednik opštine Vladimir Babić.

Exit mobile version