Maxi i Lidl stižu u Prijepolje

0

Bez prave konkurencije nema efikasnog tržišta zbog čega je dolazak diskontnih lanaca Maxi i Lidl u Prijepolje veoma bitan za sve građane.

Dolaskom belgijskog Delhaisa (Maxi) koji će biti u prostoriajma bivšeg Irisa i nemačkog Lidla, čija će zgrada biti napravljena na drugoj obali Lima ka železničkoj stanici.

Otvaranje Maxija i Lidla u Prijepolju trebalo bi da privuče i druge investitore da otvore svoja predstavništa u našem gradu. Ove dve kompanije otvoriće dosta novih radnih mesta, kao i veću konkurenciju, koja će svim potrošačima u Prijepolju doneti povoljnije cene u maloprodajama.

Opština prijepolje će iduće godine najviše novca opredeljenog za investicije uložiti u širenje putne infrastrukture na “drugoj obali Lima”, prema naselju Hašimbegovića poljle u pravcu Zaluga.

– Imamo velike planove u sledećoj godini, uz pomoć Vlade Srbije želimo da širimo naš grad na drugu stranu obale Lima. Dugo vremena u Hašimbegovića polju je bila stopirana gradnja. Želimo to da promenimo, imamo obećanje dato Lidlu da ćemo izgraditi infrastrukturu prema naselju Zalug – kazao je predsednik opštine Vladimir Babić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.