Ako imate problema sa kilažom, a ne možete tako brzo da izgubite kilograme, ne brinite, mi imamo rešenje za vas.

Da li ste znali da uz pomoć vaše odeće možete da stvorite iluziju da izgledate mršavije. Pripadnice lepšeg pola ovo vrlo dobro znaju i vrlo dobro koriste ove trikove.

Mi smo odlučili da i muškarcima damo par saveta kako bi mogli da uz pomoć odeće skrate par centimetara u struku.

1. Crna odeća

Verovatno glavno pravilo za mršavi izgled jeste crna boja, tj. crna odeća. Crna odeća vas vizuelno čini mršavijim, pa se zato kaže da crna sužava. Zbog toga treba da se potrudite da imate crne stvari ako želite da izgledate mršavije. Crni sako ili crne pantalone će vam dosta pomoći.

2. Vertikalne linije

Ako ne želite da nosite crno, a ipak želite da izgledate mršavije, potrudite se da imate odeću na linije. Vertikalne linije izdužuju i automatski stvaraju iluziju da ste mršaviji. Majice i košulje na pruge, pa čak i pantalone vam mogu pomoći u ovoj misiji.

odelo

3. Brada i frizura

NIje sve do odeće. Ako na pravi način ošišate kosu i obrijete bradu, možete promeniti oblik glave i izdužiti vaše crte lica, pa ćete izgledati mnogo mršavije i lepše.

4. Majice za V izrazom

Ovo je još jedna sjajna metoda koja vam može pomoći. V izraz ima za cilj da učini da vaš vrat izgleda duže, pa samim tim i vi izgledate viši. Naravno, V izraz čini i da izgledate mršavije, pa se potrudite da imate ovakve majice u vašem garderoberu.

5. Nosite stvari po meri

Zaboravite na preuske ili preširoke stvari. Trudite se da uzimate stvari koje vama odgovaraju. Jedino ćete tako izgledati mršavo. Ako nosite odela, trudite se da ona budu strukirana kako bi naglasili vaše telesne obline i smanjili ih tamo gde možete.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.