Pošta Srbije otvara konkurs za vozače, poštare, dostavljače i šalterske radnike

0

Pošta Srbije od 4. maja otvara stalni javni konkurs za zapošljavanje vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika, najavljeno je danas iz tog javnog preduzeća.

Kako dodaju, konkurs se otvara usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica te su i potrebe za radnicima evidentne. Za ova radna mesta u poslovnicama širom zemlje, na konkurs imaju priliku da se prijave svi zainteresovani kandidati iz cele Srbije, u jednostavnom onlajn postupku, a sve prijave biće pažljivo razmotrene i obrađene.

Kandidati koji uđu u uži izbor, biće pozvani na profesionalnu selekciju. Za potrebe realizacije konkursa, Pošta Srbije kreirala je na korporativnomsajtu stranicu http://konkurs.posta.rs/,gde će biti dostupne sve informacije, uslovi konkursa i obrazac za prijavu.

Ova stranica, kako navodu iz Pošta Srbije, ostaće stalno aktivna i služiće budućim potrebama oglašavanja i informisanja o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje, kao i stalno otvorena za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, čije prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama.

„Pošta Srbije među najstarijim je i najvećim javnim preduzećima u Srbiji, čiji kolektiv broji oko 15.000 zaposlenih. Pored stabilnog i uspešnog poslovanja, Pošta Srbije je atraktivan, pouzdan i odgovoran poslodavac, koji poslovne uspehe gradi na kvalitetu ljudskih resursa, inovacijama i talentima, ali i dugoročnoj strategiji da privuče i zadrži najbolje kandidate i da se zajedno sa zaposlenima dalje izgrađuje i razvija“, poručuje Služba za odnose s javnošću Pošte Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.