Iduće godine sanacija 13 putnih pravaca u Prijepolju

0

Privremeni organ Opštine Prijepolje je doneo odluku o raspisivanju javne nabavke za rehabilitaciju 13 putnih pravaca, koji će biti sanirani zajedničkim sredstvima građana i opštine, kao i za rešavanje problema površinskih voda na putu u Ivanju.

Nastavljena je praksa da lokalna samouprava podržava rehabilitaciju putnih pravaca za koje se građani organizuju i sakupe sredstva. Opština podršku pruža u odnosu 1 na prema 2, odnosno, za svaki milion građana, iz budžeta su opredeljena dva miliona. Za ovih 13 putnih pravaca iz budžeta je izdvojeno nešto više od 24 miliona dinara.

Nastavak asfalta u Gojakovićima prema Boretinom brdu, rehabilitacija postojećeg puta od Haluga ka Balićima, put Grdelovina prema Žigovićima, u mesnoj zajednici Stranjani, od tunela prema podvožnjaku.

Osim ovih, biće rehabilitovani i putni pravci u Rasnu, Zvijezdu, Miljevićima, Potoku, Kruševu, pravac Boretino brdo – Gojakovići, Oraovac – Rogušje i dva pravca u Zavinograđu.

Ovom odlukom su sredstva obezbeđena, a ovi putni pravci će biti sanirani u toku sledeće godine, istakli su članovi Privremenog organa koji su ujedno i doneli odluku o što hitnijem raspisivanju javne nabavke za rešavanje problema površinskih voda u Ivanju u vrednosti od oko 610.000 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.