Probajte i bičete oduševljeni dejstvom koje ovo ima!

0

Kada osećamo bol, prvo ćemo se obratiti lekaru ili posegnuti za kutijom lekova!

Međutim, nakon ovog teksta, uvidećete da nije potrebno trovati se hemijom, niti čekati u punim čekaonicama doma zdravlja.

Sve poznatija metoda – refleksologija, tvrdi da je svaka tačka u telu na neki način povezana sa našim šakama.

AdTech Ad

1. Palac

 

 

 

Palac je spojen sa srcem i plućima. Ukoliko otežano dišete, protrljajte palac i povucite ga. Kao rezultat, otkucaiji vašeg srca, trebalo bi da se uspore.

2. Kažiprst

 

 

Kažiprsto je spojen sa debelim crevom i želucem. Patite li od zatvora ili bolova u stomaku? Pritisnite kažiprst, protrljajte ga u trajanju od 60 sekundi, a potom ga povucite. Vrlo brzo ćete primetiti poboljšanje.

3. Srednji prst

 

 

Srednji prst je povezan sa srcem, tankim crevom, krvnim i respiratornim sistemom. Ispružite prst i protrljajte ga svaki put kada tokom putovanja osetite mučninu, vrtoglavicu ili nesanicu.

4. Prstenjak

Ovaj prst ima jak uticaj na vaše raspoloženje, pa ukolik osećate da ćete pasti u depresiju, masirajte ovaj prst i ubrzo ćete osetiti osećaj mira i opuštanja.

5. Mali prst

 

 

Mali prst je povezana sa bubrezima, čak i sa glavoboljom i bolom u mišićima na vratu. Masirajte mali prst i osetićete veliko olakšanje!

 

 

 

 

Dlanovi

 

 

Dlanovi su spojeni sa nervnim sistemom, pa ako želite da zaštitite svoje psihičko zdravlje, onda vam toplo preporučujemo pljeskanje dlanovima.

To će podstaći cirkulaciju, a i vi ćete se osetiti znatno bolje!

Probajte i vi! Ne može da škodi…

 

 

 

 


Refleksologija i prsti par ludodobola

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.