Fejsbuk napokon ukida dosadne pozivnice za aplikacije i igre na ovoj društvenoj mreži

0
Foto: Pixabay

Mnogi će se oko toga složiti da Fejsbuk, ma koliko se modifikovao, ima mnoštvo problema. Ali iz ove kompanije odlučili su da se reše jednog koji je verovatno najviše iritirao veliki broj korisnika.

Kako pišu strani mediji, prethodnih dana najavljeno je da će Fejsbuk napokon ukinuti dosadne pozivnice za aplikacije i igre na ovoj društvenoj mreži.

Dakle, niko vas više neće moći pozvati da igrate “Candy Crush”, “Framville” ili neku sličnu igricu koja je hit tog mesec. Pozivnice za aplikacije već su neko vreme u pozadini. Od pre nekog vremena pojavljuju se samo na mobilnim uređajima, a postoji mogućnost i da se blokiraju.
Sada, izgleda, zauvek nestaju. Potez je najavljen na kompanijinom službenom blogu, a pozivnice bi trebalo potpuno da nestanu do februara 2018. godine.

Osim “App Invitea”, još sedam opcija za developere aplikacija na Fejsbuku prestaće da se koristi.
– Fejsbuk konstantno razmišlja o tome kako da pomogne našoj “development zajednici”. U tu smo svrhu nedavno napravili reviziju naših proizvoda, s ciljem da poboljšamo rešenja koja diveloperima donose najveću vrednost. Rezultat svega je da će neki naši proizvodi nestati – napisali su iz kompanije na blogu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.