Prijepoljska Bolnica dobija dva lifta koji će povezati Hiruško i Interno odeljenje sa prvim spratom

Liftovi će povezati dva važna odeljenja sa prvim spratom, to su Hiruško i Interno odeljenje. Donator kompanija „MDG“ vlasnika Gorana Varaklića.

0


Prijepoljska Bolnica
započeće narednu godinu realizacijom velike investicije koja će, pre svega, pacijentima olakšati lečenje i oporavak a zaposlenima rad u ovoj ustanovi. Reč je o izgradnji dva lifta u samoj Bolnici koji će povezati dva važna odeljenja sa prvim spratom, to su Hiruško i Interno odeljenje.

Izradu projekta za ovaj građevinski poduhvat koji će najviše koristiti operisanim i pacijentima sa teškim oboljenjima poveren je firmi „Fad projekt“ iz Prijepolja i, prema rečima direktora Bolnice, dr Zorana Drobnjaka, skoro je pri kraju.

„Projekat će definisati sve aktivnosti i tek tada ćemo znati stvarnu vrednost ove investicije koja je izuzetno velika. Kada projekat bude gotov potpisaćemo ugovor i započeti sa radovima“ istakao je dr Drobnjak .

On je naveo da će sve, od izrade projekta, do konačnog završetka radova finansirati donator. Otkrio je ekskluzivno za “List Polimlje” da je to kompanija “MDG” vlasnika Gorana Varaklića koja se svojim izdašnim donacijama već pokazala kao veliki prijatelj Bolnice i lokalne zajednice.

“Zahvaljujući prošlogodišnjoj donaciji kompanije u nabavci kompjutera za Bolnicu, Kompanija MDG nam je omogućila uključivanjnje u elektronski sistem i nesmetano tehnološko funkcionisanje bez kog se danas ne može zamisliti rad u zdravstvu. Ova donacija međutim, prevazići će prethodnu i po vrednosti i po značaju”, rekao je direktor Drobnjak.

Izvor: Tekst – List Polimlje
          Foto – Radio Prijepolje

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.