Ako Ronaldo ima dečka ne znači da je gej?

0

Francuska televizija u u emisiji “Touch of my sports” objavila je informaciju da je Portugalac u gej vezi sa poznatim marokanskim Ultimajtfajterom Badr Harijem!?

Ronaldov ljubavnik je niko drugi do poznati marokanski kikbokser – Badr Hari, zbog koga Portugalac često privatnim avionom posle treninga putuje u Maroko.

Posle objavljenih fotografija njih dvojice zagrljenih još od pre mesec dana kada su bili zajedno u Maroku, ljudi se pitaju da li među njima ima nešto više od prijateljstva.

 

http://www.quotenet.nl/var/hearst/storage/images/quote/nieuws/zijn-badr-hari-en-cristiano-ronaldo-gay-best-friends-foto-s-169477/3124201-10-dut-NL/Zijn-Badr-Hari-en-Cristiano-Ronaldo-gay-best-friends-foto-s_crop1000x500.jpg

 

 

Otkako su mediji letos doveli u vezu Rijanu i Kristijana Ronalda, pevačica je u nameri da prekine glasine otkrila da je fudbaler zapravo homoseksualac.

Kada su, nakon jednog tajnog druženja sa zgodnim fudbalerom, upitali Rijanu da li je otpočela vezu sa Ronaldom, ona im je dala interesantan odgovor.

– Imam mnogo gej prijatelja i podržavam ih na sve moguće načine – rekala je tada Rijana.

Sa druge strane, ni Ronaldo nikada nije pokazivao da mu preterano smetaju priče o njegovoj homoseksualnosti.

– Prija mi moja seksualnost, uopšte mi ne predstavlja problem – rekao je Ronaldo kada je prvi put odgovorio na ovo pitanje.

Inače, najbolji fudbaler sveta pre pet godina postao je ostac Kristijana juniora, ali ni danas se ne zna ko je majka dečaka rođenog u Americi.

Svetski mediji nagađaju da je reč o surogat majci, u čemu dodatno nalaze dokaze u prilog tvrdnji da je proslavljeni fudbaler homoseksualac.

Pogledajte neke od tajnih fotografija Ronalda sa svojim “drugarima”.

Foto: Profimedia/Look Press Agency

Foto: Profimedia/Look Press Agency

Foto: Profimedia/Look Press Agency

http://i38.tinypic.com/2ds03mw.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-oRfflOuyAx8/VWthFEZimsI/AAAAAAAFa84/-zDZtVyvgnE/s1600/00.jpg

http://sport24.ba/images/Kosarka/Kosarka/BHkosarka/siroki/ddf0f7ec7508862e4468409aa14a27ef.jpg




POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.