Uskoro novi film “STUDENAC” u režiji Borka Brajovića

0

Dugometražni igrani film „Studenac“ po scenariju i u režiji Borka Brajovića Mračnog je, kako javljaju iz produkcije ovog ostvarenja, spreman za premijerna prikazivanja i distribuciju, čim se epdemija virusa Covid-19 završi i život i u našoj zemlji vrati u normalu.

Sinopsis glasi: Davor je mladić koji živi u jednom dragačevskom selu u blizini Guče, njegova životna priča naizgled i ne bi bila drugačija od dugih sličnih da nije rođen sa izuzetnim talentom za tenis, međutim, život nas vodi kroz čudne puteve i dovodi nas nekad u velika iskušenja iz kojih nije lako izaći. Davorova priča pocinje…Ili se završava jednog oblačnog majskog dana kada lutajući  po selu zastaje ispred stare seoske napuštene kućice odakle mu se gubi svaki trag…

Film je po vlastitom scenriju režirao Borko Brajović Mračni, koji je i scenograf filma, a, uz Miroslava Huđeca, i producent Studenca. Autor muzike za ovaj film je Aleksandar Zavišin, a direktor fotografije Vladimir Arsenijević. Za kameru je bio zadužen Dejan Blizanjac, za zvuk Stefan Petrović, dok se finalni miksom zvuka bavio Lazar Dimitrijević. Montažer je Ratko Ubović, a za šminku je zaslužna Maja Vereš.

Uloge su odigrali : Predrag Vasović, Snežana Horvat, Nikola Bošković, Dunja Šegrt, Tihomir Stanić, Đorđe Erčević, Slaviša Čurović, Predrag Popović Pop, Ivan Milinković, Nenad Veličković Limun, Borko Brajović Mračni, Miroslav Huđec, Ðorde Brajović, Damjan Brajvić, Vladimir Stojković, Marko Ivan, Vladimir Jorgić, Teodora Kušić, Tamara Petrović, Magdi El Asrag, Rade Tatović, Maja Ilić, Sara Brajović,Viktor Popović, Janko Radišić, Gordana Jović.

Film, žanrovski određen kao triler, traje 90 minuta, a nastao je u produkciji kuća Feniks FIlm  iNemesis Production. Iz produkcije Studenca ističu da će nastaviti da rade punom parom i da je plan da rade po tri filma godišnje.

Izvor: fcs.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.