Babić nezadovoljan radom predsednika mesnih zajednica

0

Prvi čovek opštine Prijepolje Vladimir Babić zatražio je od predsednika mesnih zajednica ozbiljniji pristup radu i ukazao na probleme i propuste koji su se u prethodnim godinama dešavali.

Loša angažovanost predsednika mesnih zajednica, nedovoljna i neredovna informisanost građana i mali broj aktivnosti na terenu problemi su koje je naveo predsednik opštine Prijepolje, Vladimir Babić.

Predsednik Babić ljut je predsednike mesnih zajednica jer ne znaju koliko imaju asfaltiranih, makadamskih i zemljanih puteva. Ne znaju broj gazdinstava u svojim mesnim zajednicama i broj žitelja. Prema njegovom mišljenu oni bi trebali da znaju koliko imaju zasada maline, broj stočnih fondova, kome je najteži prilaz do kuće i ko je u najlošijem socijalnom položaju. “To je ono što nama treba da bi mogli da odgovorimo na potrebe naših građana i na zahteve koje oni imaju”, izjavio je Babić na sastanku sa predstavnicima mesnih zajednica.

Predsednici mesnih zajednica ukazali su na lošu putnu infrastrukturu kao gorući problem koji se mora rešavati u narednom periodu, kao i na niskonaponsku mrežu koja se u većini mesnih zajednica nalazi takođe u lošem stanju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.