Radikali nameštaju mesta za svoje pulene – na red došla Dragana Varaklić

0

Skupština opštine Ptrijepolje razrešila je dužnosti Mersida Mekića člana Skupštine Regionalne sanitarne deponije Banjica doo, a imenovala je radikalku Draganu Varaklić.

Ako se pitate kakve kvalifikacije ima Varaklićeva da bi dobila ovu funkciju, odnovor je – nikakve ili samo političke. A i šta će joj kvalifikacije za funkciju u nečemu što samo formalno postoji.

Uz pomoć Programa EU Progres, zajedničko Privredno društvo „Banjica“ 2013 godine osnovale su opštine Nova Varoš, Priboj, Prijepolje i Sjenica za čije potrebe se i gradi sanitarna deponija.

Zadatak Privrednog društva „Regionalna sanitarna deponija komunalnog otpada Banjica“ d.o.o. je da nastavi izgradnju i kasnije gazduje deponijom u selu Čelice u dolini Lima čija gradnja već 13 godina tapka u mestu.

U proteklom periodu osim formalnog postojanja direktora, članova skupštine koji su za svoje periodične sastanke primali nadoknadu iz sredstava budžeta opština Nova Varoš, Priboj, Prijepolje i Sjenica, ovo preduzeće, nije imalo skoro nikakav doprinos u rešavanju spomenutih problema.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.