Od 14. juna saobraća i dnevni voz za Beograd i Bar

0

U susret letnjoj turističkoj sezoni predstavnici crnogorske i srpske železnice dogovorili su da od 14. juna počne da saobraća dnevni voz na relaciji Beograd- Bar, potvrdila je portparolka ŽPCG, Ana Božović.

Dnevni voz iz Beograda za Bar polaziće sa stanice Topčider u 09:00h. U Prijepolje, po redu vožnje, stiže u 14:55h a u stanicu Bar u 19:55h.

Dnevni voz iz Bara za Beograd polaziće takođe u 09:00h ujutru. Po redu vožnje u prijepoljsku železničku stanicu stizaće u 13:55h dok će na odredište, stanicu Topčider u Beogradu stići u 20:02h.

“Trenutno, na relaciji Bar-Beograd saobraća noćni voz sa polaskom iz Bara u 19 sati, odnosno iz Beograda u 21 sat i deset minuta. U okviru voza putnici imaju uslugu kola sa mestima za sedenje, kušet, spavaća i kola za prevoz automobila”, navela je Božović.

Prema njenim rečima, cene karata ostale su nepromenjene i karte se mogu kupiti mesec dana unapred.

“Cena karte na relaciji Bar-Beograd je 21 evro, Podgorica-Beograd 19,2 evra, a Bijelo Polje-Beograd 14,6 evra, dok je za rezervaciju sedišta neophodno doplatiti tri evra”, rekla je Božović.

Voz iz Bara za Beograd biće u Prijepolju u h dok će voz iz Beograda za Bar u stanicu Prijepolje, po redu vožnje, stizati u h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.