“Đak Sport” poklanja 1.000 din. popusta za kupovinu patika

0

Kompanija „Đak sport” odlučila je da pred početak nove školske godine nagradi sve svoje kupce sjajnom akcijom i pokloni im vaučer u iznosu od 1000 dinara popusta za kupovinu bilo kog para patika.

Kompanija „Đak Sport” odlučila je da pred početak nove školske godine nagradi sve svoje kupce sjajnom akcijom i pokloni im vaučer u iznosu od 1000 rsd popusta za kupovinu bilo kog para patika.

Ovo predstavlja početak velike akcije koja će trajati do 19. septembra i odnosi se na SVE modele patika, bez obzira da li su na sniženju ili ne. Poklon vaučer od 1000 rsd popusta moći ćete da iskoristite za kupovinu patika u svim Đak Sport i The Spot radnjama širom Srbije i na njihovim online shopovima. U njihovoj bogatoj ponudi možete naći sportsku obuću mnogih svetskih brendova, od Nike, Adidas, Reebok, Skechers, Puma, Kappa, New Balance, Hummel, do Converse, Under Armour, Emporio Armani, Replay, Pepe Jeans, Mizuno, Merrell, ali i mnogih drugih.

Zato ne gubite vreme i potražite svoj vaučer kod promo timova u mnogim gradovima širom Srbije ili ih preuzmite u nekoj od Đak Sport i The Spot radnji.

Đak Sport u Prijepolju, Bjelopoljski put bbVaš Đak sport!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.