Đak Sport poklanja 2.500 i 1.000 dinara popusta za kupovinu zimske garderobe

0

Đak Sport ne čeka praznike kako bi obradovao svoje kupce, već ih iznenađuje sjajnom šoping ponudom kojoj nećete odoleti.

Od 21. oktobra do 10. novembra Đak Sport vam poklanja 2.500 dinara za kupovinu jakni, prsluka i cipela PLUS još 1.000 dinara popusta za kupovinu dukseva i donjih delova trenerki za odrasle svakom donosicu popust flajera, koji možete pronaći u svim Đak radnjama širom Srbije.

Iako nas jesenje sunce može prividno zavarati, niske temperature vrebaju iza ugla i zato se na vreme treba spremiti za period godine u kome je najbitnije da se osećamo ušuškano.

Za predostojeće dane, bitan je izbor prave odeće i obuće koja će biti dovoljno topla i udobna, a u kojoj ćete i dalje biti sjajno stilizovani i zato je Đak Sport oprema pripremila širok asortiman artikala najpoznatijih brendova kao što su: Nike, Adidas, Puma, Hummel, Kappa, Copperminer, IcePeak, Salomon, Merrel, Timberland, Eastbound i mnogi drugi.

Dočekajte spremni promenljive vremenske uslove uz cipele izrađene od materijala otpornih na vodu i vetar, koje su “must have” svake sezone i sa kojima ćete se uvek osećati sigurno.

Ne čekajte poslednji trenutak, već požurite u najbližu Đak radnju i na web shop www.djaksport.com i opremite se za hladne dane.

Đak Sport u Prijepolju, Bjelopoljski put bb – Vaš Đak sport!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.