Muško-ženska prijateljstva ne postoje. Ovo je potpuno tačno, ali samo za onaj deo ljudskog roda koji nikad nije dopustio da u osobi suprotnog pola pronađe pravog prijatelja. Za one koji su dopustili, to ne važi. Muško-ženska prijateljstva možda jesu jako retka, ali oni koji ih imaju i čuvaju znaju da su i jako vredna.

To da prijateljstvo između muškaraca i žena nije moguće je samo verzija istine onih ljudi kojima je osećaj teranja uvek jači od osećaja čovekoljublja. Osobe koje to tvrde ceo ljudski rod svode na nagone i svaku osobu shvataju isključivo kao seksualni objekat a potom i sebe prvenstveno predstavljaju kao jedan. To su oni čija je realnost crno-bela, zagovornici i glasnogovornici ideje da su žene sa Venere a muškarci sa Marsa.

Skidaj gaće da te volim!

E pa oni slobodno mogu da se vrate na te svoje planete jer svi mi koji smo na planeti Zemlji treba da pokažemo da evoluiramo, da smo nešto naučili iz prošlosti i da smo nadišli animalne pobude kojima smo se u praistoriji vodili. Ti Marsovci i te žene sa Venere su oni koji sa pune životne trpeze kusaju samo predjelo jer ne znaju koliko ukusno glavno jelo može biti. To su oni koji bi knjigu umesto da čitaju podmetnuli pod nogicu stola da se ne klati.

musko zenski odnosi

Ovu viziju sveta češće propagiraju ti Marsovci jer u toj crno-beloj stvarnosti “volim te jer se jebemo“ logički se nameće zaključak da ne mogu voleti nijednu ženu sa kojom nemaju seks.

Ekskluzivitet na taj njihov način voljenja imaju samo žene sa kojima su u srodstvu. Negirajući mogućnost muško-ženskog prijateljstva lakše plasiraju svoju potentnost na tržište jer ukoliko te ne želim za prijatelja jedina preostala opcija je da želim da spavam sa tobom. Misle da su stvari tada jasnije. Ne. Jedino što tad postaje jasnije je nesigurnost u sopstvenu muškost, emotivna ograničenost i uskoumna vizija sveta u kom žive.

Negiranje mogućnosti prijateljstva između muškaraca i žena se toliko agresivno plasira, da su žene počele misliti da nešto nije u redu sa muškarcima koji umeju da budu prijatelji sa njima. Samo čekaju da se nešto dogodi i da same sebi kažu „Eto, znala sam.“. Zbog tih uskoumnih a preglasnih koji su vođeni samo onim što imaju među nogama, svi smo postali obeleženi kao nesposobni za bilo šta osim oplodnje, jer se predstavljamo da smo samo za to i sposobni.

Zar zaista mislite da jedan tako uzvišen odnos kao što je prijateljstvo može da zavisi od jedne tako banalne stvari kao što je činjenica šta neko ima među nogama?

Onda ili suviše slabo shvatate šta prijateljstvo zapravo znači ili vas to što imate među nogama suviše jako vodi kroz život. I na jedno i na drugo imate potpuno pravo, ali onda nemojte govoriti kako danas više nema iskrenih i pravih prijatelja i kako je svet sve luđi, jer ga baš vi sa svojim stavovima koje imate takvim i činite.

 

Izvor: blogdan.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.