Izbor za cvetne oaze Prijepolja, Nove Varoši i Priboja

0

Petnaestu godinu za redom, Forum žena Prijepolja i Televizija Forum, uz pomoć prijatelja akcije, organizuju izbor za najlepše cvetne oaze Prijepolja, Nove Varoši i Priboja.

Na konkurs „Za cvetne oaze Prijepolja, Nove Varoši i Priboja“ svi ljubitelji cveća mogu se prijaviti do 31. jula u ponoć, tako što će na imejl adresu cvetneoaze@gmail.com poslati 10 fotografija svoje bašte ili balkona, sa podacima: ime, prezime, adresa, broj telefona i kratak opis svoje cvetne oaze, priču ili pesmu o njoj.

Fotografije treba da budu u razmeri 16:9, odnosno fotografisane horizontalno, najmanje rezolucije 800 x 600 piksela.

Po završetku roka za prijave, fotografije vaših cvetnih kutaka biće objavljene na FB stranici Za cvetne oaze Prijepolja, Nove Varoši i Priboja, gde će svi ljubitelji cveća moći neposredno da glasaju za najlepšu baštu ili balkon ovogodišnje akcije. Jedan lajk brojaće se kao jedan glas.

Slanjem fotografija svojih cvetnih kutaka pokažite kako uz malo truda i uloženog vremena možemo sebi stvoriti pravu oazu za odmor i uživanje i na taj način inspirisati i druge da urede svoja dvorišta i balkone.

Po završetku roka za glasanje, uslediće proglašenje pobednika i uručenje nagrada, zahvaljujući prijateljima ove akcije koji su uz TV Forum već 15 godina.

Izvor: TV Forum

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.