Deset razloga zašto treba upražnjavati više seksa

0

1. Seks ublažava glavobolje. Svaki put kad vodite ljubav, oslobađa napetost žilama mozga.

2. Puno seksa može izbrisati začepljen nos. Seks je prirodni antihistaminik. On pomaže u borbi protiv astme i proletne alergije.

3. Vođenje ljubavi je tretman spektakularne lepote . Naučnici su otkrili da kad žena ima polni odnos, proizvodi velike količine estrogena koji joj daje sjaj i mekoću kose i očiju.

4. Seks je jedan od najsigurnijih sportova. Vođenje ljubavi jača mišićni tonus ženskog i muškog tela. To je zabavnije od 20 plivačkih krugova u bazenu i ne trebaju posebne tenisice!

5. Vodite ljubav polako, nežno i opušteno, smanjuje te šanse da obolite od dermatitisa, osipa i akni. Znoj proizveden čisti pore i čini kožu sjajnom.

10383104_10205671548013477_4595936443341735696_n

6. Vođenje ljubavi može spaliti sve kalorije koje ste sakupili u prethodnoj romantičnoj večeri , koji je normalni sled događaja posle nje 😉

7. Seks je Sveti lek za depresiju. otpušta endorfin u krvi, stvarajući stanje euforije i ostavljajući žene i muškarce s osjećajem da su jedinstveni.

8. Seks je za smirenje i smirujući mišićni opuštač najsigurniji na svetu. To je milion puta delotvorniji od od Valiuma.

9. Što više seksa to bolje, jer telo polno aktivno otpušta više feromona. Ovaj prirodni miris žlezda našeg tela je neprimetan našem nosu, ali to je vrlo inspirativno za žene!

10. Poljubac svaki dan ,smanjuje vaš odlazak zubaru.Umetnost ljubljenja izaziva sline, čisti zube i smanjuje količinu kiseline koja uzrokuje karijes, sprečava oralne probleme, da ne spominjemo držanje daha uvek obnavlja kapacitet pluća.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.