Zašto dobre žene imaju loše muškarce i obratno?

0

Ako se uporno pitate kako je vaša dobra prijateljica/prijatelj završila/o s tipom/devojkom kojeg/koju vi ne biste ni štapom dirali, a najradije bi ste ih potpuno zaobišli, znajte da odgovor nije jednostavan i da se takva situacija vrlo lako može dogoditi i vama.

Primera radi, stav da više nema dobrih slobodnih muškaraca i da pravog zapravo nikad neće naći mnoge žene natera na spuštanje kriterijuma, a sve kako ne bi izgubile muškarca za kojeg misle da bi mogao da bude dobar.

Takođe porodice mnogima još uvek nalaze supružnike i neki jednostavno ni u 21 veku nemogu se suprotstaviti svojim roditeljima a neki brak koriste i za pokrivanje svoje naklonjenosti istom polu.

Oženjen muškarac i udata žena kod nas imaju veći ugled u društvu i na poslu, bez obzira da li je to brak iz ljubavi, obaveze ili interesa.

Neki nikad nisu ozbiljno razmišljali o tome kakav im muškarac ili žena zapravo treba, tako da ni uz najbolju volju ne mogu da pronađu nekoga ko će im odgovarati. Stoga, najozbiljnije razmislite o tome koje ste eventualne kompromise spremni da napravite i napravite sliku muškarca ili žene koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Naravno, ima i onih naivnih duša koje u svakom pronalaze nešto dobro, pa će sve loše strane partnera zanemariti u veri da će ga tokom vremena promeniti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.