Šokantno: Uroci haraju društvenim mrežama

0

Svakodnevnica mnogih postalo je opsesivno fotografisanje raznih situacija i stvari u životu i prezentovanje svojim prijateljima na društvenim mrežama Facebooku ili Instagramu.

Sujeverni poručuju da bi trebali da budete oprezni šta, koliko i kome prezentujete kako ne biste sami sebi naudili. Budite veoma oprezi zbog “UROKA” koji kako kažu haraju i mogu delovati i preko fotografija na društvenim mrežama.

Šta su uroci?

Urok je naziv koji opisuje proces tokom kojeg osobu pogađaju negativne vibracije druge osobe. Druga osoba nas može ureći namerno ili nenamerno.
Kad osoba s jakom snagom volje dobiva negativne misli o drugoj osobi, životinji, predmetu ili stalno oseća ljubomoru na nečiji uspjeh, te negativne misli stvaraju negativne vibracije. Negativne energije zatim pojačavaju negativne vibracije stvorene od misli, što nepovoljno utiče na pojedinca prema kojem su misli bile upućene. Na taj način se može uticati na sva živa bića ili predmete.

Ljudska ljubomora može da nadvlada čak i one najbolje. Pazite šta kome pričate i nemojte svima baš sve poveravati.

Mnogi vole da se pohvale gde su bili, šta su kupili, jeli, pili, koliko skupu ili luksuznu stvar poseduju…. uglavnom se uvek pohvale sa samo skupim lepim i dobrim stvarima, slabo ko će se pohvaliti nečim lošim. To je donekle i ljudska odlika da se uvek predstavimo i pohvalimo sa nekim dobrim stvarima pa možda čak i više nego što i jeste. Na žalost neće baš svako dobronamerno dočekati Vaš uspeh. Mnogi će biti ljubomorni a poznato je da ljubomora jede sva dobra dela.

Mnogi predstavljajući sami sebe u koje kakvim izdanjima (uglavnom dobrim) izazivaju ljude da ih ureknu.

Sa dobrim i iskrenim prijateljima možete podelite neke lepe informacije koje su vam se desile ali ne morate bas sve. Takođe treba shvatiti da nisu baš svi iskreni, nekada od silne ljubomore i oni iskreni mogu osetiti nešto da bi vam naškodili.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.